Woning Voordeel Financiering

Bent u tussen de 21 en 58 jaar en hebt u een eigen woning? Speciaal voor woningbezitters heeft Interbank de Woning Voordeel Financiering.
De Woning Voordeel Financiering heeft een looptijd van 10 jaar en deze lening moet voor uw 68e zijn afgelost. De rente van de Woning Voordeel Financiering staat vast voor de eerste 5 jaar van de looptijd. Na 5 jaar kan de rente wijzigen voor de laatste 5 jaar van de looptijd. De Woning Voordeel Financiering is aan te vragen via een van de financieel adviseurs met wie Interbank samenwerkt.

Voor wie?

De Woning Voordeel Financiering is geschikt voor :

  • klanten die een eigen woning hebben.
  • klanten die zich ervan bewust zijn dat de rente na 5 jaar hoger kan zijn waardoor ze een hoger termijnbedrag gaan betalen.
  • klanten die tussen de 21 en 58 jaar oud zijn.

De Woning Voordeel Financiering is minder geschikt voor:

  • klanten die regelmatig extra geld nodig hebben.
  • klanten die de zekerheid willen van een vaste rente gedurende de hele looptijd.
  • klanten die jonger zijn dan 21 of ouder dan 58 jaar.

Kenmerken Woning Voordeel Financiering

Bent u tussen de 21 en 58 jaar en hebt u een eigen woning? Speciaal voor woningbezitters heeft Interbank de Woning Voordeel Financiering. Deze lening is een aflopend krediet (met een rentevaste periode van twee keer 5 jaar en een looptijd van 10 jaar. Kijk voor meer informatie in de algemene voorwaarden.

Het leenbedrag

U kunt - als uw financiële situatie dat toelaat - tussen de € 5000 en € 75.000 van ons lenen. U betaalt maandelijks rente voor de lening en u betaalt de lening terug door de maandelijkse aflossing. Gebruikt u de lening voor de aanschaf, verbouwing of verbetering van uw eigen woning? Dan kunt u de rente die u betaalt, onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de belasting. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl.

Woning Voordeel Financiering aflossen

Iedere maand betaalt u een bedrag aan ons. Dit bedrag staat de eerste 5 jaar vast. Na 5 jaar kan uw rente wijzigen, en daarmee ook het bedrag dat u maandelijks betaalt. Met dit maandelijkse bedrag betaalt u de lening terug en betaalt u rente voor de lening. U betaalt ons tien jaar. U moet de Woning Voordeel Financiering helemaal terugbetalen voordat u 68 jaar wordt. Wilt u extra aflossingen doen of de lening in z’n geheel aflossen? Dit kan kosteloos met een Woning Voordeel Financiering.

Voordelen Woning Voordeel Financiering

Met de Woning Voordeel Financiering leent u een vast bedrag en u betaalt de lening in tien jaar terug. U weet precies wanneer u de lening moet hebben terugbetaald. Wilt u extra terugbetalen, dan is dat mogelijk zonder dat dit u extra geld kost. Gebruikt u de lening voor de aanschaf, verbouwing of verbetering van uw eigen woning? Dan kunt u de rente die u betaalt, onder bepaalde voorwaarden, aftrekken van de belasting. Vraag advies aan uw financieel adviseur of kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie.

Nadelen Woning Voordeel Financiering

Wilt u tijdens de looptijd extra geld lenen? Dat kan niet met een Woning Voordeel Financiering. Bedragen die u hebt terugbetaald, kunt u niet opnieuw opnemen. Wilt u de zekerheid van een vaste rente gedurende de hele looptijd, dan is een Persoonlijke Lening geschikter voor u. De rente van de Woning Voordeel Financiering kan na 5 jaar wijzigen. Als de rente na 5 jaar stijgt, stijgt ook uw termijnbedrag. Wilt u af en toe extra geld opnemen nadat u een deel van de lening hebt terugbetaald?  Dan is een Doorlopend Krediet misschien geschikter voor u.

Rente Woning Voordeel Financiering

Als u kiest voor een Woning Voordeel Financiering, dan kiest u voor een looptijd van 10 jaar met een rente die 5 jaar vast staat. Na deze vijf jaar kan de rente wijzigen voor de resterende 5 jaar.

De kosten van een Woning Voordeel Financiering

Het maandbedrag dat u aan Interbank betaalt, zorgt ervoor dat u de lening aflost en rente over de lening betaalt. Wat een Woning Voordeel Financiering kost, hangt af van drie dingen:

  • het leenbedrag
  • het geldende rentepercentage. Deze rente kan na 5 jaar wijzigen. Het maandbedrag wordt dan hoger als de rente stijgt en lager als de rente daalt.
  • de looptijd van de lening.

Woning Voordeel Financiering aanvragen

Wilt u een Woning Voordeel Financiering aanvragen? Wint u dan advies in bij een van de professionele financieel adviseurs met wie Interbank samenwerkt. Dan weet u zeker dat u kiest voor een verantwoorde lening die past bij uw situatie en uw leendoel. Bij een voorstel krijgt u de ‘Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet’. Hiermee kunt u kredietaanbiedingen beoordelen en vergelijken. Hebt u nog geen financieel adviseur? Zoek een adviseur bij u in de buurt.

ADVIES NODIG?

Voer hieronder uw postcode in en vind een financieel adviseur in de buurt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.