Waar kan ik voor lenen?

Soms hebt u extra geld nodig. Bijvoorbeeld omdat u even krap bij kas zit of omdat u een grote aanschaf wilt doen. U kunt dat geld sparen, maar geld lenen is ook een optie. Interbank biedt hiervoor diverse mogelijkheden.

Verschillende leendoelen

Bij ons kunt u terecht voor een lening voor verschillende leendoelen. Wilt u binnenkort gaan verbouwen, hebt u een restschuld of staat er een eenmalige grote aanschaf op stapel? Of komt u voor onverwachte kosten te staan en hebt u voor korte tijd financiële ruimte nodig? Dan kan een lening een goede oplossing zijn. Bij Interbank bent u ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een autofinanciering, motorfinanciering, bootfinanciering of caravanfinanciering.

En staat u weleens rood, maakt u veel gebruik van uw creditcard of hebt u een postorderkrediet? Dan kan het wel zinvol zijn om deze leningen over te sluiten naar één nieuwe lening bij Interbank. Wie weet, kunt u zelfs besparen op uw maandlasten. Het is belangrijk dat u de looptijd van de lening afstemt op de gebruiksduur van uw leendoel. Wilt u bijvoorbeeld geld lenen om een auto te kopen, zorg er dan voor dat de lening is afgelost voordat u de auto weer wilt verkopen.

Wij bieden een Persoonlijke Lening voor verschillende leendoelen. Uw adviseur kan u er meer over vertellen.

ADVIES NODIG?

Voer hieronder uw postcode in en vind een financieel adviseur in de buurt.