Financial Lease

Er is sprake van een zakelijke lening als het doel buiten de privésfeer ligt en het object dat u wilt financieren tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt bij de exploitatie van een bedrijf. Interbank verstrekt uitsluitend zakelijke leningen voor bedrijfsmatig gebruik van personenwagens en bestelauto's tot 3500 kg. De kredietlimiet bedraagt minimaal € 5000 en maximaal € 125.000.

Voor wie?

Geschikt voor:

  • ondernemers die een auto of bedrijfswagen tot 3500 kg willen aanschaffen voor zakelijk gebruik.
  • ondernemers die op zoek zijn naar zekerheid: een vaste looptijd en een vaste rente.

Minder geschikt voor:

  • klanten met een terugkerende geldbehoefte.

U kunt hier de algemene voorwaarden voor Financial Lease downloaden

Financial Lease aanvragen

Bent u ondernemer en wilt u graag geld lenen voor een bedrijfsauto? Dan is Financial Lease misschien iets voor u. U kunt  Financial Lease aanvragen via een van de professionele financieel adviseurs met wie Interbank samenwerkt. Zij nemen uw aanvraag in behandeling en sturen u - als uw financiële situatie dit toelaat - een vrijblijvende offerte van Interbank toe. In deze offerte doet InterBank u een aantrekkelijk voorstel voor Financial Lease.

Financial Lease aanvragen

Om Financial Lease aan te vragen, kunt u contact opnemen met uw financieel adviseur. Hebt u nog geen adviseur? Er zit er vast wel een bij u in de buurt.

 

ADVIES NODIG?

Voer hieronder uw postcode in en vind een financieel adviseur in de buurt.