Algemene Informatie

Interbank maakt lenen begrijpelijk

Geld lenen is niet niks. U gaat een financiële verplichting aan en dan is het belangrijk dat u daar goed over nadenkt. Wij zien het als onze plicht om u daar zo goed mogelijk bij te helpen. Daarom werken wij samen met onafhankelijke financieel adviseurs. Zij helpen u met informatie en advies. Zo krijgt u uiteindelijk een lening die bij u past.

Interbank-historie

Met 150.000 klanten Is Interbank op dit moment een van de grootste aanbieders van consumptief krediet in Nederland. Interbank is dé bank om geld bij te lenen. Het begon allemaal met de Industriële Disconto Maatschappij  (IDM), opgericht in 1923. IDM legde zich uitsluitend toe op het uitlenen van geld aan particulieren. Nu, meer dan 90 jaar later, doen we dat nog steeds. En daar zijn we trots op!

Interbank is onderdeel van Crédit Agricole S.A.

Interbank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V.
(CACF NL),  een dochter van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen van Europa. Daardoor is Interbank een solide partij met veel expertise in financiële dienstverlening. Bovendien beschikt Interbank over een bankvergunning.

Het hart van Interbank

Interbank is een dynamisch bedrijf dat het klantbelang centraal stelt. De medewerkers vormen het hart van onze onderneming. Hun kennis, flexibiliteit en slagvaardigheid zijn doorslaggevend voor ons succes.

Interbank onder de loep

  • geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer Wft 12000062.
  • geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB).
  • lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN).
  • geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 33030520. 
  • aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder nummer 100.000062.