Hoge
zekerheid

met de PERSOONLIJKE LENING

MEER OVER
PERSOONLIJKE LENING

Vind uw financieel adviseur

DAAROM Interbank:
  • Scherpe rente
  • Meer dan 150.000 klanten
  • Speciaal geselecteerde financieel adviseurs

Een nieuw initiatief voor klanten met een doorlopend krediet

Wij willen tevreden klanten die uitzicht hebben op een schuldenvrije toekomst. Hebt u een doorlopend krediet bij ons en bent u niet tevreden? Of wilt u weten wat uw voordelen zijn bij omzetting naar een persoonlijke lening? Ga dan naar checkjedoorlopendkrediet.nl

Verantwoord lenen

Geld lenen is niet niks. Daarom vindt Interbank het belangrijk dat u verantwoord leent. En dat begint met een gedegen advies. Interbank heeft een heel netwerk van onafhankelijke financieel adviseurs die samen met u kijken welke lening het beste bij u en uw situatie past.

Waarvoor wilt u lenen?

Bij ons kunt u terecht voor een lening voor verschillende leendoelen. Denk aan de financiering van een verbouwing of een restschuld. Of voor de aanschaf van een nieuwe autocaravan of boot? Bij Interbank bieden wij diverse vormen van een Doorlopend Krediet en een Persoonlijke Lening aan.

Veilig geld opnemen

iDIN is een identificatiedienst waarmee u zich veilig online kunt identificeren. Dit maakt het voor u eenvoudiger om geld op te nemen uit uw doorlopend krediet, zonder aparte toegangscodes. Gemakkelijk, vertrouwd en veilig met de inlogmethode van uw bank. U vult hierbij alleen uw contractnummer en het opnamebedrag in. Voor de bevestiging van uw opnameverzoek gebruikt u de vertrouwde inloggegevens van uw eigen bank. Klik hier als u een opnameverzoek wilt doen en gebruik wilt maken van iDIN.